Вести за компанијата

Истражете го Minrray Unified Communication Solution во InfoComm India 2022 година

2022-08-15

Истражете го Minrray Unified Communication Solution во InfoComm India 2022 година

Minrray, глобалниот провајдер за решение за видео конференции, ќе ги прикаже своите ажурирани AV производи на InfoComm 2022 на 5-7 септември во изложбениот центар Бомбај, Мумбаи.

  Истражете го Minrray Unified Communication Solution во InfoComm India 2022 година(图1)


На InfoComm2022, Minrray ќе прикаже широк спектар на сценарија на производи на штандот B63, вклучително и 4K и 1080P PTZ камера, камера за автоматско следење, видео лента „Сè-во-едно“, веб-камера и нашата нова лансирана картичка за снимање. Ние сме желни да ве видиме на возбудлив разговор.




За Минреј: Minrray Industry Co., Ltd, е лидер во индустријата за облак комуникација која нуди производи и решенија за видео конференции на глобално ниво. Основана во 2002 година, Minrray ги интегрира производството, истражувањето и продажбата, се надеваме дека ќе обезбеди сеопфатно решение за нашите клиенти. Поддржан од професионален технички тим со длабоко знаење, Minrray е награден со многу патенти во областите на алгоритам на интернет провајдерите, технологија за обработка на слики и кодирање. Со фокус на развој на производи и технолошки истражувања, Minrray континуирано работи на повисока резолуција, подобра интеграција и повеќе интелигенција.

За повеќе информации: www.minrrayav.com  www.minrraycam.com 


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept