Нови Продукти

Помали! Попаметен! Minrray All-in-one Mini Video Bar VC300 беше официјално пуштен во употреба!

2022-06-22

Помали! Попаметен! Minrray сè-во-едно мини видео бар VC300

Официјално беше лансиран!


Минреј беше возбуден што објави дека нашето семејство на видео бар има новодојденец, VC300. Со сè-во-едно и лесен дизајн,VC300е десктоп лична видео лента. Се одликува со 1080P HD камера, звучник и микрофон со висока верност, светло за полнење што се преклопува и USB plug-and-play. МинрејVC300е дизајниран да го рационализира вашето искуство со состаноци. Одликувајќи се со лесен дизајн, но ефикасни перформанси, VC300 може да ги исполни сите ваши комуникациски барања, овозможувајќи ви да започнете одлична комуникација во секое време и каде било. Имајќи ја предвид јасната слика, користевме стапка на земање примероци на аудио со висока верност од 48K, 2,07 милиони висококвалитетен CMOS сензор за слика за да испорачаме вистинска слика.


Помал дизајн, попаметни перформанси,VC300е над вашите очекувања!


Сè-во-едно дизајн: VC300 интегрира камера, микрофон, звучник и светло за полнење.


Вграден звучник: Вграден висококвалитетен звучник, VC300 му овозможува на секој учесник да слуша и да се слуша јасно.


Алгоритам за обработка на аудио: VC300 усвојува висока верност 48K стапка на земање примероци на аудио и технологија за пренос на аудио без загуби во алгоритмот за обработка на аудио, поддржувајќи AEC, AGC, ANS обработка и овозможувајќи одлична дуплекс комуникација.


Светло за полнење: Со дизајн на преклопливо светло за полнење, тој автоматски ќе светне кога ќе се расплетува.


1080P FHD: Со 2,07 M CMOS сензор за слика со висок квалитет, VC300 може да сними 1080P HD слика за да прикаже вистинска слика, одлична јасност и резолуција.


Објектив без изобличување со широк агол: 92° објектив без изобличување.


Покривка за приватност: Лизгачкиот капак за приватност ја обезбедува вашата безбедност на приватноста


Низок шум и висока SNR: CMOS со низок шум обезбедува супер висока SNR. И 2D, 3D NR технологијата дополнително го намалува шумот додека ја одржува јасноста на сликата.


Plug-and-play: USB plug-and-play, нема потреба да преземате драјвер или дополнителен софтвер, удобен и едноставен за ракување.


Моќна компатибилност: Компатибилен со Windows7, Windows10, Mac OS 10.10 или повисок систем.


Лесно поставување: VC300 доаѓа со фиксен клип за лесно инсталирање на LCD или компјутерски монитор. Може да се стави и на биро или статив.


EPTZï¼5x дигитален зум




За Минреј: Minrray Industry Co., Ltd, е лидер во индустријата за облак комуникација која нуди производи и решенија за видео конференции на глобално ниво. Основана во 2002 година, Minrray ги интегрира производството, истражувањето и продажбата, се надеваме дека ќе обезбеди сеопфатно решение за нашите клиенти. Поддржан од професионален технички тим со длабоко знаење, Minrray е награден со многу патенти во областите на алгоритам на интернет провајдерите, технологија за обработка на слики и кодирање. Со фокус на развој на производи и технолошки истражувања, Minrray континуирано работи на повисока резолуција, подобра интеграција и повеќе интелигенција.

За повеќе информации: www.minrrayav.com  www.minrraycam.com 


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept