Вести за компанијата

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ на MINRRAY ВО INFOCOMM 2022 LAS VEGAS

2022-03-10

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ на MINRRAY ВО INFOCOMM 2022 LAS VEGAS


ПРИДРУЖЕТЕ СЕ на MINRRAY ВО INFOCOMM 2022 LAS VEGAS(图1)


InfoComm е најсеопфатниот настан за аудиовизуелни решенија кои овозможуваат интегрирани искуства, со производи за аудио, конференции и соработка, дигитална сигнализација, содржина, продукција и стриминг, снимање и продукција на видео, контрола и настани во живо.



Минреј ќе присуствува на InfoComm LasVegas од 4-ти до 10-ти јуни.Дојдете и истражете како Minrray ќе ги користи најновите производи и решенија за да го редефинира методот на комуникација низ целиот свет.

Кабина број: W1570

ВИП код: MIN284


Дознајте повеќе за InfoComm:https://www.infocommshow.org/


За Минреј: Minrray Industry Co., Ltd, е лидер во индустријата за облак комуникација која нуди производи и решенија за видео конференции на глобално ниво. Основана во 2002 година, Minrray ги интегрира производството, истражувањето и продажбата, се надеваме дека ќе обезбеди сеопфатно решение за нашите клиенти. Поддржан од професионален технички тим со длабоко знаење, Minrray е награден со многу патенти во областите на алгоритам на интернет провајдерите, технологија за обработка на слики и кодирање. Со фокус на развој на производи и технолошки истражувања, Minrray континуирано работи на повисока резолуција, подобра интеграција и повеќе интелигенција.

За повеќе информации: www.minrrayav.com www.minrraycam.com 



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept